Ετικέτες

, , , , , , , , , , , , , , ,

Όπως δημοσιεύθηκε από το Mega Blog στις ΗΠΑ, Style Me Pretty…. 

Θα θέλατε να νιώσετε πως είναι να περπατάς στην Catwalk φορώντας την ωραιότερη υψηλή ραπτική; Και βέβαια θα θέλατε, γι ‘αυτό θα πρέπει να ‘βρεθείτε’ αμέσως στο site της Victoria Kyriakides. Είναι αυτό που ψάχνατε με όλη την σημασία της λέξης!Inline image 1 Inline image 2

Σχετικά με Βικτώρια Κυριακίδη … Η Victoria KyriaKides παρουσιάζει τη Bridal συλλογή της στην Νέα Υόρκη, έχοντας πρώτα δώσει το στίγμα της στην ευρωπαϊκή αγορά. Μόλις άνοιξε το ατελιέ της στη Νέα Υόρκη όπου φιλοξενεί μέλλουσες νύφες για να δοκιμάσουν τα καταπληκτικά νυφικά της, όπως αυτά έχουν παρουσιαστεί στα διεθνή catwalks, ενώ κερδίζει ένα θερμό καλωσόρισμα από τον Τύπο και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Η συλλογή της Victoria ξεδιπλώνεται σε δύο διαφορετικές κατευθύνσεις, που χαρακτηρίζονται από μινιμαλιστικό στιλ. Η πρώτη είναι εμπνευσμένη από τον αρχαίο πολιτισμό, επανερμηνέυοντας την χαλαρή αίσθηση μιάς εποχής που σημάδεψε τη σύγχρονη αισθητική, ενώ η δεύτερη έχει πιο vintage-esque στοιχεία με τη χρήση εντυπωσιακών, αέρινων υφάσματων ιδανικά για destination weddings!

Η Victoria εργάζεται στο Λονδίνο και τώρα τη Νέα Υόρκη, καθώς και στην πόλη της την Αθήνα, στην Ελλάδα, όπου όλα τα φορέματα κατασκευάζονται από έμπειρες τεχνικούς υψηλής ραπτικής με ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια, μακριά από διαδικασίες μαζικής παραγωγής. Η χρήση των πολυτελών υλικών, όλα διαλεγμένα από τους καλύτερους οίκους δαντελών και υφασμάτων στο Παρίσι, από την ίδια την σχεδιάστρια, είναι αμέσως εμφανής σε οποιονδήποτε βλέπει τη συλλογή από κοντά! Η Victoria θα βρίσκετε στη Νέα Υόρκη κατά τη διάρκεια του Απριλίου 2013, όπου θα υποδεκτεί όλες τις ‘Brides To Be´, που θα ήθελαν ένα ραντεβού με μιά πραγματική Couturier, για να λάβουν την προσωπική της επιμέλεια στην δημιουργία του φόρεμάτος τους. Μέρος της συλλογής της είναι, επίσης, διαθέσιμο για τις νύφες της Νέας Υόρκης στο KLEINFELD, ενώ η Victoria ανακοίνωσε πρόσφατα τη συνεργασία της με το «LES TROIS SOEURS» του Λονδίνου boutique στο Canary Wharf

Η καταπληκτική φωτογράφηση, έγινε στο atelier της Αθήνας από την  Anna Roussos που δυναμικά εργάζεται μεταξύ NY, Athens και Paris και είναι γνωστή για τις «destination wedding», μαγικές φωτογραφίσεις της!!

Οι μοναδικές floral συνθέσεις δημιουργήθηκαν από την εξαιρετική, florist designer Αγγελική Kokkinos , ειδικά για την φωτογράφιση.

make-up: artist Konstantina Mihopanou

hair stylist: Rennos Politis

Many thanks to Model Agencies : Fashion Cult/ VN / Vivian C

Φωτογραφία: Anna Roussos / Floral Σχεδιασμός: Kokkinos

See Direct Link:Style Me Pretty New York

Advertisements